Новини

Назад

Депутатка Інна Нефьодова: Звернення жителів виконуємо поетапно і комплексно (ФОТОРЕПОРТАЖ)

28 жовтня 2020, 18:23
519
Діяльність депутатського корпусу

Більшість маріупольців, які проживають на вулиці Митрополитській, 56 - люди похилого віку. З недавнього часу їх двір перетворився на проїзну територію для вантажних машин. Люди мріяли про тишу і про ремонт асфальтового покриття.

«За допомогою місцеві жителі звернулися до депутатки Інни Нефьодової. Там був цілий перелік питань. Основний, як зробити безпечним двір. Крім цього асфальтування, обрізка дерев і планування землі на зеленій зоні прибудинкової території», - розповідає голова КСН «Кальміуський» Валентина Духно.

«Спільно з Центральною райадміністрацією, комунальними службами міста ми виконали всі накази наших жителів. Перше – заасфальтували дорогу у дворі. Друге - позбавили водіїв вантажних автомобілів можливості проїжджати через цей двір і встановили спеціальні півсфери. Потім «Зеленбуд» упорядкував багаторічні дерева і сьогодні ми завезли на вулицю Митрополитську, 56 земельний матеріал для планування зеленої ділянки. Плануємо висадити тут разом з мешканцями чагарники», - зазначила депутатка Інна Нефьодова.