Новини

Назад

Завдяки сприянню КСН маріупольці зможуть в комфорті провести опалювальний період (ФОТОРЕПОРТАЖ)

27 жовтня 2020, 17:42
618
Діяльність депутатського корпусу

Щорічно в сезон роботи пічного опалення комітети самоорганізації видають акти про наявність пічного опалення, які дають можливість багатодітним родинам, пенсіонерам, людям з інвалідністю та жителям, які опинилися у важких життєвих обставинах, отримати матеріальну допомогу для придбання твердого палива.

«Щоб отримати таку допомогу необхідно зібрати перелік документів. У тому числі і акт про наявність пічного опалення, які видають КСН. Щодня ми отримуємо до п'ятидесяти звернень в день від жителів. Ця робота стартувала 1 жовтня і триватиме весь листопад. Після обстеження житла ми видаємо такі акти всім, хто звертався», - розповідає голова КСН «Мирний» Олена Булай.
У самому розпалі робота і в КСН «Селище Слободка-Гавань».«Заявки від маріупольців приймаємо по телефону. Потім відвідуємо їх вдома, щоб зафіксувати факт пічного опалення. На території нашого комітету розташовано близько 400 будинків з пічним опаленням. Всі, хто звертався до нас отримають необхідні акти», - стверджує голова КСН «Слободка-Гавань» Єлизавета Коновчук.

Нагадуємо, що в період карантину КСНи не ведуть особистий прийом громадян. Звернутися з питанням можна через електронну пошту або зателефонувавши голові, або секретарю.