Новини

Назад

Депутат Володимир Жигіль: «Конкурси малюнків на асфальті об'єднують жителів різного віку» (ФОТО)

28 вересня 2020, 16:01
514
Діяльність депутатського корпусу

З ініціативи депутата та активу КСН «Успенівка», на території комітету пройшов конкурс малюнків на асфальті «Маріуполь очима дітей».

 «У заході взяли участь діти від двох до десяти років.  Дітлахи малювали небо і сонце, а старші діти парк «Веселку», квіти, фонтан.  Не залишився осторонь й депутат Володимир Жигіль.  На асфальті він відобразив те, як бачить своє нове інфекційне відділення міськлікарні №4 », - розповідає голова КСН« Успенівка »Світлана Колеснікова.

Всіх учасників конкурсу депутат нагородив солодкими подарунками, а призери конкурсу: Валера Терек, Єва Головльова, Діана Тищенко, Єгор Пирогов отримали кольорові олівці та альбоми.

Поки діти малювали Володимир Жигіль розповів батькам про програми, які міська влада, на чолі з мером Вадимом Бойченко, має намір реалізувати.  Це, у першу чергу стратегія розвитку Маріуполя до 2030 року.  «Жителі цікавляться тими нововведеннями, які відбуваються у місті.  Видно, що людям не байдужий зовнішній вигляд міста і вони позитивно відгукуються про ті зміни, які відбуваються у Маріуполі.  До речі, у своїх малюнках, діти показали, яким вони хочуть бачити рідне місто », - резюмував депутат Жигіль.