Новини

Назад

Володимир Яковенко: Шляхом заміни аварійних водогонів ми вирішуємо проблеми з підтопленням приватного сектору у селищі Слободка

10 липня 2020, 15:02
672
Діяльність депутатського корпусу

На вулиці Черепанових водопровідні мережі виходи з ладу по вісім раз на рік. Місцеві були змушені звернутися по допомогу до свого депутата Володимира Яковенка.

«Це була справжня біда. На вулиці мокро, не тільки від підтікання аварійного водогону, але й через наявність грунтової води. При вітряній  погоді все це змішувалось, вода підіймалась і підтоплювала подвір’я приватних будинків. Своє депутатське звернення адресував у «Міськводоканал» і знайшов підтримку», - розповідає депутата Володимир Яковенко.

«Зараз проведена заміна 200 метрів водопровідної мережі. Про низький тиск у кранах та підтоплення місцеві вже не пам’ятають. Проблема аварійних водогонів – характерна для нашого старого селища. Тому разом з депутатом Яковенком і Водоканалом намітили перспективні плани по модернізації. Відтепер ми очікуємо на заміну аварійних водогонів на вулицях Рибній і Грибоєдова», - каже голова КСН « Селище Слободка – Гавань» Єлизавета Коновчук.