Новини

Назад

Депутат Володимир Яковенко: «Комунальні підприємства міста допомагають жителям прибережних селищ»

28 травня 2020, 16:43
539
Діяльність депутатського корпусу

КСНи «Селище Піщане» та «Слобідка-Гавань» організували роботи, щоб підготуватися до літа.  У заходах з благоустрою та прибирання прибережної зони брали участь і жителі.

Як відзначають у комітетах, з ослабленням карантину, люди навели порядки біля своїх будинків.  Актив комітетів провів обхід, обстежили прибережну зону на предмет забруднення.  Так, на КСНі «Селище Піщане» один з жителів засипав шлаком зелену зону біля свого будинку для парковки.  Представники Приморської райадміністрації провели з ним роботу. Співробітники «Зеленбуду» прийшли на допомогу у проблемі розчищення від піску дворів по вулиці Велика Морська, 56-76.  Його намило вітром з боку моря.

 Масштабну підготовку до пляжного сезону провели й на території КСН «Слобідка - Гавань».  Привели у порядок місця відпочинку.  Зокрема, вже готовий берег пляжу Лазурний (район ЖД вокзалу) та біля будинків № 23 - 25 по вулиці Гаванній.  Як зазначив депутат Володимир Яковенко, щорічно напередодні літа жителі спільно з КСН облагороджують цю ділянку.  «У цілому, хочу зазначити, що незважаючи на карантинні заходи, КСНи, розташовані у прибережній зоні, підготувалися до літнього сезону», - підкреслив депутат.