Новини

Назад

Депутатка Лілія Борисенко: «Маріуполь може пишатися рівнем шкільної освіти» (ФОТО)

27 січня 2020, 15:37
1002
Діяльність депутатського корпусу

ЗОШ № 48 та 66 увійшли в десятку кращих шкіл України.  Як повідомила депутатка, директорка 48-ї школи Лілія Борисенко, навчальні установи оцінювала спеціальна комісія. «Команди розробили концепцію розвитку свого навчального закладу і набрали необхідну кількість балів, щоб продовжити працювати над ними й надалі», - зазначила вона.

Комісія приділяла увагу стратегії школи, беручи до уваги слабкі й сильні напрямки діяльності.  У марафоні брали участь і батьківські комітети шкіл.

Наступний етап «Освітнього марафону» заплановано на лютий, а завершальний - на травень.  Як сказала Лілія Борисенко, школі - переможниці виділять фінансування на реалізацію проекту, який вона підготувала.  «Те, що шість маріупольських навчальних закладів увійшли у цей рейтинг - хороший результат роботи педагогічних колективів і батьків.  Впевнена, що для інших шкіл, які поки що не потрапили сюди, буде хорошим стимулом рухатися вперед », - вважає Лілія Борисенко.

Також маріупольські ЗОШ № 4, 8, 56 і 57 потрапили до переліку 40 найкращих шкіл Донецької та Луганської областей й вийшли до другого туру «Освітнього марафону».