Новини

Назад

За консультацією, порадою та допомогою: городяни йдуть на депутатські прийоми (ФОТО)

23 січня 2020, 16:47
586
Діяльність депутатського корпусу

Сьогодні в Лівобережній райадміністрації приймав жителів депутат міської ради Богдан Дужик. Усі прохання відвідувачів були оформлені як звернення громадян.

Мешканець вулиці Володимирської прийшов з питанням функціонування приладу обліку теплової енергії, з багатьох причин лічильник не приймають на баланс. «Вивчу питання, проконсультуюся з фахівцями, і думаю разом ми розберемося в проблемі», - роз'яснив Богдан Дужик.

Наступна заявниця прийшла за порадою. Вона одна виховує двох дітей, в сім'ї трапилося нещастя: тяжко захворів батько, а грошей на лікування немає. Депутат розповів, що в Маріуполі створена та функціонує спеціальна комісія з надання матеріальної допомоги на лікування маріупольцям з бюджету. Він проконсультував жінку, які документи необхідно зібрати, і пообіцяв допомогти з оформленням.

Літній житель Лівобережного району стурбований, що його гараж можуть знести. Богдан Дужик з'ясував, що капітальна забудова знаходиться на вулиці Волгодонській і має всі дозвільні документи, необхідно тільки завершити процес оформлення. «Зносу підлягають тільки незаконні споруди», - зазначив депутат.

Нагадаємо, що депутати проводять прийоми щодня. Ознайомитися з графіком можна на сайті міської ради: https://mariupolrada.gov.ua/ru/person/deputies, або скористатися сервісом Мапа депутатів: https://mariupolrada.gov.ua/ru/person/deputies-map/map.