Новини

Назад

У Маріуполі привітали талановитих учасників фестивалю «Перехрестя культур» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

16 листопада 2019, 16:02
919
Діяльність депутатського корпусу

Другий відкритий фестиваль національних спільнот Донецької області «Перехрестя культур» зустрів гостей міста та його жителів на сцені Українського Дому.
У Донецькому краї проживають представники понад 100 національностей. У кожної свої традиції, звичаї, культура, та всіх об`єднує любов до рідної землі. Це робить їх особливими та неперевершено талановитими.

Відкрила захід голова Федерації грецьких товариств України Олександра Івановна Проценко-Пічаджи. Вона побажала учасникам натхнення, успіхів, нових досягнень та перемог.

У свою чергу, міська влада завжди бере це до уваги та підтримує гармонійний розвиток всіх і кожного. Від імені міського голови Вадима Бойченка та депутатського корпусу Маріуполя усіх присутніх вітав секретар міської ради Степан Махсма. «Радію, що у Маріуполі з’являються нові традиції. Серед них-проведення фестивалю «Перехрестя культур». Ми різні та в цьому наше багацтво. Це те, що допомагає рухатись вперед та досягати нових вершин. Через такі фестивалі ми стаємо ближче», - зазначив Степан Махсма.

Він подякував учасникам фестивалю за талант, любов до творчості та ідентичність. 
Яскраві, незабутні номери усіх лауреатів конкурсу не залишили нікого байдужим.