Новини

Назад

Депутат Володимир Курський: підтримка ОСББ – інвестиції у збереження житлового фонду

10 жовтня 2019, 11:25
611
Діяльність депутатського корпусу

Представник міської влади взяв участь у звітному зборі ОСББ будинку №60 по бульвару Морському. Депутат на постійній основі співпрацює з активними мешканцями свого округу, допомагаючи брати участь у різних міських програмах з благоустрою.

Як розповіла голова ОСББ Тетяна Гаргала, одна з головних проблем цього будинку – прибудинкова територія, яку потрібно приводити в належний стан. «Будинок № 60 з'єднався з будинком № 68, і обидва вони одні з перших у місті увійшли в ОСББ. Але так вийшло, що затишний двір облаштували тільки у дворі 68 дому», - говорить вона.

Слід зазначити, що за сприяння Володимира Курського у дворі будинку №60 було проведено асфальтування дороги, встановлені лавочки. Але жителі просять його допомоги у вирішенні питання благоустрою та озеленення цієї території. Депутат вже направив заявку у Лівобережну райадміністрацію з питання благоустрою  алеї по вулиці Воїнів – Визволителів. «Буду домагатися, щоб ці роботи включили до бюджету наступного року», - зазначив він.

Серед інших проблем, які називали жителі – стан каналізації. У літній час постійно відбуваються пориви каналізаційної труби, у результаті чого підвали будинку заповнюються смородом. Володимир Курський оперативно відреагував на звернення, та буквально за добу, працівники «Міськводоканалу» прочистили каналізаційну трубу, що з'єднує два будинки.

«Депутати намагаються сприяти мешканцям у вирішенні комунальних питань, безпосередньо спілкуючись з керівниками цих підприємств. Ми робимо все, щоб довести інформацію до людей з перших вуст та оперативно вирішувати наболілі проблеми», - резюмував Володимир Курський.