Новини

Назад

Депутатський прийом: оперативне вирішення наболілих питань громади (ФОТО)

14 березня 2019, 11:13
860
Діяльність депутатського корпусу

З питаннями ремонту дороги, оформлення субсидії та пенсій, скаргами на велику чисельність бродячих тварин на прийом до депутата Юрія Дорошенка прийшли жителі не тільки КСН «Найденівка», але й сусідніх вулиць.

Так, пенсіонерка одного з будинків на Азовстальській поскаржилася, що під час дощів заливає цоколь. З цього приводу депутат Дорошенко готує звернення до ЖКП «Азовжитлокомплекс».  А перед жителями вулиці Народовольчої гостро стоїть питання асфальтування дороги.  Депутат говорить, що вже є рішення щодо відсипки цієї ділянки шлаком.  Коли дозволять погодні умови, «Маріупольавтодор» розпочне роботи.

Звернулися люди й з проханням допомогти у питаннях нарахування пенсій та оформлення субсидій.  Мешканці будинків №№ 5-7 на вулиці Володимирській розповіли депутату про те, що у їхньому дворі багато бродячих тварин.  «Люди поскаржилися, що цих тварин налічується до 60 штук, звідси антисанітарія та інші проблеми. Наразі займаюся цим питанням, адже бродячі тварини представляють певну небезпеку для оточуючих і, в першу чергу, для дітей », - зазначив депутат Дорошенко.