Новини

Назад

Комунальні підприємства Маріуполя продовжують прибирати сніг з доріг і тротуарів міста

11 січня 2019, 12:31
556
Житлово-комунальне господарство

У Маріуполі триває робота з розчищення снігу. На дорогах міста з 19:00 до 7:00 сьогоднішнього дня працювало 19 одиниць механізованої техніки. Розчищено 468 км основних доріг і 1423 - другорядних, а також 13,8 км - прибудинкових територій. Посипано 166 км основних доріг і 261 км - другорядних. На що витрачено 225 тонн посилальної суміші.

З 4 години ранку на розчищення тротуару виведено 12 одиниць техніки. До робіт залучено чотири навантажувача комунальних підприємств «Тепломережі» і «Водоканалу». В ручному прибиранні задіяні 266 людини.

З початку року вивезено 2546 кубічних метрів снігу з місць скупчення на відведених ділянках. В тому числі, лише за вчорашню добу вивезено 1260 тонн снігу. Роботи тривають.

Очікується погіршення погодних умов - дощ, що переходить у вечірній час у  полій і зниження температури. Тому просимо водіїв бути гранично уважними, дотримуватися правил дорожнього руху. При русі дотримуватися дистанції. Слід бути особливо пильними на прибудинкових, внутрішньо квартальних та міських дорогах. Також просимо водіїв не залишати транспортні засоби на узбіччях доріг, щоб не ускладнювати роботу комунальної техніки.

Пішоходів закликаємо бути уважними на дорогах і переходити проїжджу частину повністю переконавшись в безпеці.

Крім того, нагадуємо підприємцям про необхідність дотримуватися правил благоустрою. Утримувати в порядку прилеглу територію біля торгових об'єктів, посипати піщано-сольовою сумішшю підхідні шляхи, щоб уникнути нещасних випадків.