Новини

Назад

У Маріуполі військових привітали з професійним святом

06 грудня 2018, 17:00
864
Суспільство

Сьогодні з нагоди 27-ї річниці створення Збройних сил України в Маріупольському палаці культури «Український дім» відбувся святковий концерт. Теплими словами привітав бійців перший заступник міського голови Михайло Когут.

«Професія військового - одна з найпочесніших і найвідповідальніших. Кожен день ви створюєте подвиг, захищаючи нашу державу », - підкреслив Михайло Когут.

Вітальний адрес воїнам передав Президент України Петро Порошенко. У ньому йшлося про те, що «Україна пишається своїм військом і довіряє йому. Збройні сили - це досягнення мільйонів українців. Щодня, спираючись на всенародну підтримку, зростає рівень наших збройних сил».

Також привітання прозвучали від військового комісара Донецького обласного комісаріату полковника Олександра Сергєєва і радника голови Донецької обласної державної адміністрації Миколи Трофименко. Бійцям бажали щастя, міцного здоров'я, повернутися живими додому і миру.

Примітно, що в цей день на сцені ДК виступив Національний президентський оркестр.

Варто зазначити, що для Маріуполя сьогодні подвійне свято, в міський гарнізон повернулася з виконання своїх бойових завдань 56 окрема мотопіхотна бригада.