Новини

Назад

Маріупольський Центр адміністративних послуг став доступнішим для городян

05 грудня 2018, 14:15
1202
Суспільство

У Маріупольському Центрі надання адміністративних послуг запустили сервіс «Мобільний адміністратор». Він розроблений для зручності людей з інвалідністю, хворих і літніх, які за станом здоров'я не можуть самостійно відвідати ЦНАП.

Тепер для отримання адміністративних послуг (крім послуг Державної міграційної служби) в Центр може звернутися представник суб'єкта. Зробити це може хтось із рідних, уповноважена особа або соціальний працівник (якщо людина самотня) шляхом заповнення та запевнення особистим підписом заяви. До заяви також потрібно додати підтверджуючий документ про стан здоров'я встановленого зразка. Після заявки працівник ЦНАП, з усім необхідним для надання послуг обладнанням, виїжджає до маріупольців.

Графік надання адміністративних послуг із застосуванням сервісу «Мобільний адміністратор» визначається з урахуванням потреб городян, кількості прийнятих заяв і при наявності адміністративного ресурсу в ЦНАП.

ВАЖЛИВО!

Заяви будуть прийматися тільки за адресою пр. Миру, 107.

За детальною інформацією звертайтеся за адресою ЦНАП: пр. Миру, 107, або за телефоном 15-55 (зі стаціонарного), (067) 345-15-55, (067) 941-04-44.