Новини

Назад

Депутати ініціювали зустріч з керівником підприємства "Маріупольтепломережа", щоб контролювати процес підготовки міста до опалювального сезону (ФОТОРЕПОРТАЖ)

14 вересня 2018, 09:48
920
Діяльність депутатського корпусу

На позачерговому засіданні постійної комісії з питань розвитку житлово-комунального господарства, контролю за комунальною власністю та приватизацією розглядалася питання підготовки «Маріупольтепломережі» до опалювального сезону 2018 - 2019 рр.

Директор підприємства, депутат міської ради Дмитро Мірошниченко поінформував присутніх про фінансовий стан, акцентуючи увагу на суми доходів та витрат. Детально доповідач зупинився на заходах з підготовки до опалювального сезону. На питання депутата Анатолія Шеретька з приводу готовності котелен до роботи в зимовий період, Мірошниченко повідомив, що всі котельні підготовлені до роботи в опалювальний сезон. Тим часом, зараз ще тривають роботи на котельнях по вулицях Новотрубній та Ушакова. Також поки не завершено реконструкцію котельні «279 квартал». "Два котла цієї котельні робочі, тому тепло в оселях мешканців буде" - зазначив доповідач.

Мірошниченко констатував той факт, що на сьогоднішній день ще не всі будинки пройшли опресовування і не прийняті за актами "Тепломережі". Основна причина цього, за словами директора підприємства, нестача кадрів.
Голова КСН «Успенівка» Світлана Колесникова поцікавилася, чи не планує місто прийняти програму з установки в будинках обладнання альтернативного опалення. Як зауважив Дмитро Мірошниченко, поки це питання не розглядається через високу вартість обладнання.