Новини

Назад

Металургів вітають з професійним святом

11 липня 2018, 20:03
979
Культура

У концертній залі ПК «Український дім» приймали вітання з нагоди професійного свята співробітники металургійних підприємств Маріуполя. На їх честь звучали вітальні промови та виступали творчі колективи міста. Кращих працівників нагородили грамотами, подяками та цінними подарунками.

У залі зібралися представники чотирьох металургійних підприємств групи Метінвест: ММК ім. Ілліча, МК «Азовсталь», «Промсервіс» і Маріупольського ремонтно-механічного заводу. Вони приймали вітання від голови Донецької ОДА Олександра Куць, заступника міського голови Сергія Захарова, голови Виконавчого комітету Радикальної партії Юрія Зінченка. 

«Продукцію України знають у всьому світі і це ваша заслуга. А ваша праця – це знак якості. Нею ви підіймаєте економіку міста, області та України в цілому», - відзначив у вітальному слові Олександр Куць.

Він також вручив почесні грамоти Кабінету Міністрів України кращім робітникам підприємств.

«Саме ви куєте славу місту, яка поширюється далеко за межі країни. Наша слава і наша гордість - це ви», - підкреслив у своєму привітанні Сергій Захаров та вручив подяки від міської влади.

До їх слів приєдналися директори чотирьох металургійних підприємств міста. А Юрій Зінченко, у свою чергу, вітаючи працівників підприємств, нагадав усім про історію заводів та побажав усім «сталевого» здоров'я.