Новини

Назад

Депутатам представили дорожню карту та чіткий курс розвитку освіти (ФОТО.ВІДЕО)

16 травня 2018, 18:28
1367
Діяльність депутатського корпусу

Підвищення кваліфікації педагогів, створення сучасного освітнього простору та комфортних умов для навчання. Цільова програма «Освіта Маріуполя 2018-2022» - ще одна тема обговорення на Дні депутата. 

«Діти, педагоги та освітні простори - три основні аспекти реформи освіти у Маріуполі», - акцентувала директор Департаменту освіти Тетяна Братчикова. 

Вона розповіла, що особливу увагу у цільовій програмі приділено розвитку системи якісної, конкурентоспроможної освіти і формуванню позитивного іміджу. 

Депутат Ніна Воробей розповіла про практику реалізації пілотного проекту нової української школи в загальноосвітньому навчальному закладі № 47. 

«Ми говоримо про нові підходи та нову концепцію. Відсутність домашнього завдання, більше дискусій, творчості та спільної роботи. Таким чином, нам вдається вибудовувати з дітьми партнерські відносини», -говорить вона. 

   Сучасні методи дозволять зацікавити дітей і пробудити в них інтерес до чогось нового. Депутат готова ділитися досвідом з колегами, щоб якісна освіта стала основою формування нашого суспільства.