Новини

Назад

Депутатська ініціатива: Ольга Пікула спільно зі спортивною молоддю оновили шкільний спортмайданчик (ФОТО)

16 квітня 2018, 16:40
878
Діяльність депутатського корпусу

Багатофункціональний спортивний майданчик біля загальноосвітньої школи № 9 вдалося змінити й оновити спільними зусиллями активних маріупольців та депутата Ольги Пікули.

Як розповіла депутат, майданчику вже дуже багато років і його стан був жахливим: обшарпана фарба, погнуті та зламані турніки, а це не тільки неестетичний зовнішній вигляд, а й загроза травматизму дітей.

«Сьогодні спорт - це не просто модно. Це запорука того, що наша молодь буде рости здоровою, активною та вмотивованою. Саме тому дуже важливо, щоб в Маріуполі з'являлося все більше спортивних співтовариств і доступних спортивних локацій. Ми повинні підтримувати доступний спортивний розвиток нашої молоді», - вважає депутат.

Реставрація відбувалася в два етапи. Спочатку була розчищена прилегла територія, прибране все сміття з майданчика й проведені зварювальні роботи, а на другому етапі - весь інвентар, турніки і бруси пофарбували в яскраві кольори, надавши естетично привабливого вигляду.

«На наш заклик на підтримку заходу зібралася велика кількість людей. І що особливо приємно, дуже багато дітлахів, для яких, там же був проведений спортивний майстер-клас»,- підсумувала Ольга Пікула.