Новини

Назад

Депутат Лілія Борисенко упевнена, що за розвитком дитячого самоврядування - майбутнє(ФОТО)

16 квітня 2018, 14:23
906
Діяльність депутатського корпусу

У ліцеї - школі №48, яким керує депутат Лілія Борисенко, вже не перший рік діє "Молодіжна ліга майбутніх поліцейських". Її активісти повернулися з Кривого Рога, де презентували свою організацію та учбовий заклад. Разом з делегацією поліції Донецької області ліцеїсти побували у гостях у Донецького юридичного університету, з яким школа співпрацює другий рік поспіль.

"Діти підготували літературно - музичні композиції, в яких розповіли історію створення ліги, про її роботу та запросили до співпраці школярів Криворіжжя", - сказала депутат і додала, що раніше діти побували у населених пунктах, розташованих у прифронтовій зоні - Гранітному та Авдіївці, де провели заходи до свята Пасхи.

Слід зауважити, що школа - ліцей №48 одна з перших у Маріуполі, де був створений шкільний парламент. До речі, його активіст та керівник Ростислав Чучмай став головою Молодіжного парламенту Маріуполя. "Розвиток дитячого самоврядування дасть можливість молоді брати участь в усіх життєвих процесах, що відбуваються в місті", - вважає Лілія Борисенко.