Новини

Назад

Понад 80 активних молодих людей увійдуть до складу Молодіжного парламенту Маріуполя (ФОТОРЕПОРТАЖ)

13 лютого 2018, 19:00
1489
Суспільство, Діяльність депутатського корпусу

Відбулося третє засідання виборчої комісії молодіжного парламенту. Під керівництвом голови постійної комісії з питань освіти і науки, духовності, молодіжної політики, справ сім'ї, культури і спорту, депутата Володимира Курського заслухали кандидатів, які з об'єктивних причин не змогли представити себе на минулих зборах.

Серед претендентів є представники Донецького юридичного інституту МВС України, Донецького державного університету управління, Азовського морського інституту НУ «ОМА» і громадських організацій.

Активні, амбіційні, впевнені в собі та цілеспрямовані кандидати з гордістю представляли свої навчальні заклади. Вони розповідали, яка роль відведена саме їм і що, як активний представник підростаючого покоління, вони зможуть зробити для подальшого розвитку і процвітання рідного міста.

Ангеліна Ткач - курсант Донецького юридичного інституту. Позиціонує себе як частину ВИШу, який з об'єктивних причин базується в Маріуполі. Говорить, що готова ділитися з іншими членами парламенту ідеями, проектами і залучати молодь до їх втілення.
Члени комісії ставили свої питання кандидатам, дискутуючи на тему формування молодіжної політики та чіткої злагодженої комунікації між міською владою та молоддю.

«Ми на завершальному етапі формування ще одного ефективного механізму демократичного, сучасного суспільства. Молоді люди - повноправні члени нашої громади і мають право брати участь у формуванні курсу і прийнятті важливих для міста рішень », - резюмував Володимир Курський.

В кінці місяця члени виборчої комісії зберуться на підсумкові збори, щоб сформувати остаточний список кандидатів і зайнятися підготовкою проекту рішення, який винесуть на розгляд депутатів.