Новини

Назад

Звернення до депутата: завдяки зусиллям депутата Ніни Павлюк мешканці висотного будинку позбавилися безпритульних людей і тварин на сходових майданчиках

12 січня 2018, 19:38
807
Діяльність депутатського корпусу

Упродовж останніх двох років жителі третього під'їзду 169 будинку на проспекті Металургів страждали від відсутності вхідних дверей. Вся річ у тому, що старі металеві двері не раз ставали об'єктом, який притягував увагу осіб без певного місця проживання та інший асоціальний контингент.

Про цю проблему знає і депутат міської ради Ніна Павлюк. "Жителі мені постійно скаржилися і просили вирішити питання установки дверей. Останній раз ми навіть з ними сховали вже зняті двері, щоб їх не встигли винести і здати в пункт брухту", - говорить депутат.

Ніна Павлюк звернулася до Департаменту розвитку житлово-комунальної інфраструктури та попросила встановити двері з антивандальними петлями. У холодну пору року у під'їзді з відкритим доступом холодно та сиро, крім того тут стали збиратися безпритульні, забігати собаки.

Силами організації "Місто для людей Маріуполь" були виконані ці роботи. "Здавалося, установка вхідних дверей - це дрібниця, в порівнянні з усуненням течі даху або ремонтом ліфта, але є моменти, які створюють жителям масу незручностей. Для жителів цього під'їзду такою незручністю була відсутність вхідних дверей. І я рада, що допомогла людям розв'язати цю проблему", - підкреслила Павлюк.