Новини

Назад

Молодіжний парламент Маріуполя поповнюють представники молодіжних організацій та учбових закладів (ФОТОРЕПОРТАЖ)

11 січня 2018, 11:36
1600
Суспільство, Діяльність депутатського корпусу

Під головуванням секретаря Маріупольської міської ради Степана Махсми відбулося друге засідання виборчої комісії молодіжного парламенту, під час якого представники ВИШів та молодіжних громадських організацій представили своїх кандидатів до його складу. Вони презентували себе, показавши, що вже зробили їх організації для міста, та як бачать розвиток Маріуполя надалі.

Слід зазначити, що серед кандидатів були й представники молодіжних політичних об'єднань та організацій людей з інвалідністю. "Приємно, що в молодіжному парламенті буде представник організації для людей з обмеженими можливостями. Якщо ми хочемо створити суспільство рівних можливостей, то в ньому мають бути представлені люди різних категорій", - говорить депутат Ніна Павлюк. У цьому її підтримав і колега Володимир Курський, відмітивши, що в розвитку Маріуполя повинні брати участь усі небайдужі до рідного міста жителі.

Планується провести ще одне засідання виборчої комісії за пропозицією кандидатів у члени молодіжного парламенту. А вже після відбудеться перше засідання сформованого молодіжного парламенту. "Пишаюся, що у нашому місті стільки активної та амбітної молоді, яка готова сперечатися та співпрацювати з міською владою, брати на себе відповідальність за прийняті рішення і об'єднувати зусилля для позитивних трансформацій у Маріуполі", - резюмував Степан Махсма.