Новини

Назад

37 квартир для дітей-сиріт

07 травня 2021, 17:31
1642
Суспільство

Сьогодні у Маріуполі відбулось жеребкування розподілу квартир для дітей-сиріт. 37 однокімнатних квартир придбали за програмою співфінансування сумісно з Донецькою обласною військово-державною адміністрацією на суму 16 млн гривень. Ця програма працює в місті вже четвертий рік.

«Ми кожного року вручаємо квартири дітям-сиротам. На сьогоднішній момент розподіллено вже 150 квартир. Після того, як діти увійдуть у власність можемо вважати, що у 187 квартирах живуть діти-сироти. Зараз ми провели один з етапів – це жеребкування, потім буде житлова комісія, а вже після виконком міської ради затвердить протокол. Після усіх етапів, міський голова вручить дітям ключі від омріяного житла», - зазначив заступник міського голови Михайло Івченко.

Сам захід проходив на свіжому повітрі – на стадіоні «Західний». Підтримати дітей прийшли їхні друзі та родичі. Олександра Мангушева розказала, що стояла на квартирному обліку з 2014 року, вже не сподівалась отримати житло і тут раптом це таки сталося. Наголосила, що дуже задоволена районом міста, де знаходиться житло. Олександра подякувала місцевій владі за такий приємний подарунок долі.