Новини

Назад

«Зеленбуд» приступив до благоустрою пляжів

01 квітня 2020, 12:45
572
Житлово-комунальне господарство

З початку березня співробітники комунального підприємства Зеленого будівництва ведуть роботи з підготовки міста до весняно-літнього сезону. Так, з огляду на раннє потепління, вже приступили до благоустрою пляжів. Встановлюють лавки і урни, виробляють ремонти і очищають пісок від сезонного і побутового сміття.

У Лівобережному та Приморському районах встановили близько 50 урн, відремонтували понад 15 роздягалень і 20 питних фонтанчиків. Також в районі пляжу для людей з інвалідністю сьогодні проведено ремонт інформаційних щитків і труби. З самого ранку там ведуться активні роботи по очищенню і плануванню піску.

«Ми працюємо в штатному режимі. Місто повинно бути чистим і доглянутим. Працюємо за планом. Наприклад, по вулиці Лавицького, в сквері Пам'яті, сьогодні плануємо грунт», - зазначила начальник ділянки Приморського району Ольга Воробей.

У Маріуполі вже проведений посів 3,3 тисяч квадратних метрів газону по пр. Будівельників (від МГУ до вул. Митрополицької) і вул. Пашковського (від пр. Єдності до вул. Володимирської). Також у всіх районах міста ведуться роботи з обрізки дерев і чагарників.

Крім того, «Зеленбуд» прибирає зелені зони від гілок, сміття. Вже завершена розконсервування систем поливу на Грецькій площі. У планах - провести розконсервацію систем поливу в парку «Веселка» та Театральному сквері. Планові роботи з валки і обрізки дерев ведуться в рамках програми благоустрою «Затишних дворів» на 32 об'єктах.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.