Новини

Назад

«Vezha» запрошує на нові тематичні екскурсії

04 серпня 2020, 13:50
603
Туризм

Культурно-туристичний центр «Vezha» запрошує маріупольців і гостей міста на тематичні екскурсії. У зв'язку з карантинними обмеженнями екскурсійні групи складаються з 7 осіб. Під час такої прогулянки можна побачити найцікавіші куточки історичної частині Маріуполя і дізнатися багато нових фактів.

Щоб зацікавити маріупольців організатори активно розробляли нові маршрути та продумували їх історії. «Наприклад, екскурсія «Приховані пам'ятки Маріуполя» покаже місто у всій красі. Ми прогуляємося місцями та вулицями, які ще 100 років тому стали «стовпами» формування міста в його різних сферах. Розповімо легенди місцевих сімей і про пам'ятні місця - архітектурних свідків минулого», - розповіла начальник відділу розвитку туризму ККП «m.EHUB» Вікторія Давва.

Крім цього, є кілька екскурсій, присвячених історії «Vezha». Під час «Прогулянки з морозивом» можна дізнатися багато цікавих фактів про місто в невимушеній атмосфері. «Дитячий пікнік з «Vezha»» стане незабутнім проведенням часу для наймолодших маріупольців і їх батьків. Екскурсії проходять три рази на день (о 14:00, 16:00 та 18:00 години).

Щоб потрапити на захід обов'язково потрібно записатися по телефону 097-618-40-85.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.