Новини

Назад

«Вежа» розпочинає сезон пішохідних екскурсій

29 травня 2020, 15:22
664
Туризм

ККП «m.EHUB» разом з культурно-туристичним центром «Вежа» розпочинають сезон пішохідних екскурсій.  У зв’язку з карантинними обмеженнями екскурсійні групи складаються з 7 чоловік. Під час такої прогулянки можна побачити найцікавіші куточки історичної частини Маріуполя та дізнатися багато нових фактів.

Щоб зацікавити маріупольців організатори активно розробляли новий маршрут і продумували його історію. Нова екскурсія має назву «Прогулянка старими вуличками міста».

«Вона покаже весняний Маріуполь у всій красі та закохає у нього по-новому. Ми прогуляємося місцями та вулицями, що ще 100 років тому стали «стовпами та китами» формування міста у його різних сферах. Розповімо легенди місцевих сімей та про пам‘ятки - архітектурні свідки минулого. Пізніше презентуємо ще один новий маршрут, який охопить більш віддалені від центру міста вулиці. Також поступово почнемо проводити вже знайомі маріупольцям екскурсії», - розповіла начальник відділу розвитку туризму ККП «m.EHUB» Вікторія Давва.

Перші екскурсії відбудуться вже 6 та 7 червня. Початок о 14:00. Щоб потрапити на захід обов’язково потрібно записатися за телефоном 097-618-40-85.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.