Новини

Назад

«Тепломережа» контролює якість подачі тепла в будинок

03 березня 2021, 16:34
970
Житлово-комунальне господарство

Незважаючи на зниження температури повітря в лютому, платежі за опалення в будинках з приладами обліку залишаються на рівні попередніх місяців. У разі відсутності приладів обліку теплової енергії, плата за надані послуги справляється по нормативах споживання. Згідно зі встановленими нормами, мінімальна температура в квартирі в період опалення +18°C, в кутовий +20°C.

«Контроль подачі тепла в будинку регулюється відповідальною людиною - за погодженням з мешканцями. Кожен будинок індивідуально вибирає комфортну для себе температуру, в межах від 18 до 26 градусів», - зазначив директор КП «Маріупольтепломережа» Дмитро Мірошниченко.

У разі, якщо температура повітря в квартирі нижче норми, необхідно звернеться до відділу звернень КП «Маріупольтепломережа». За адресою виїде теплова інспекція. Нею складається акт, з'ясовується причина низької температури і способи нормалізації подачі тепла.

Консультацію по даній темі можна отримати за телефонами: 067-640-09-07, 51-20-40. Середній час вирішення питання - один день.

Детальніше про нарахування плати за теплопостачання в лютому - https://mariupolrada.gov.ua