Новини

Назад

«Щедрий вівторок»: в маріупольській школі пройшла благодійна акція

05 грудня 2019, 17:18
786
Суспільство, Освіта

Маріупольські школярі приєдналися до міжнародної благодійної акції «Щедрий вівторок». Так, в школі №63 пройшов цикл благодійних зборів.

Лідери шкільного самоврядування організували «добрий» ярмарок. На ній учні з п'ятого по одинадцятий клас продавали саморобну випічку і хендмейд вироби. Всі виручені гроші підуть на допомогу дітям.

«Ми хотіли показати, що наша школа готова допомагати людям. Почали шукати цікаві акції та проєкти, за допомогою яких змогли б реалізувати задумане. Тоді і вирішили влаштувати «Щедрий вівторок»», - зазначив президент школи і учень 11 класу Григорій.

Також в школі пройшов благодійний спектакль. Його організували учні молодших класів. Вхід на нього був платним, але вартість квитка відвідувач визначав сам. На базі школи реалізують ще кілька благодійних проєктів. Збирають предмети першої необхідності для дітей-відмовників, дитячих будинків і всіх, хто потребує.

«Наша мета достукатися до дитячих сердець, і показати, що кожен з нас може творити добро», - зазначила директор школи №63 Тетяна Єкзархо.

Варто відзначити, акція «Щедрий вівторок» зародилася в США з 2012 року. За час існування до неї приєдналися близько 150 країн.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.