Новини

Назад

«Олімпійський день - 2020»: маріупольці можуть приєднатися до онлайн-естафети

01 червня 2020, 17:15
767
Суспільство, Спорт

Традиційно, в червні, маріупольці масово беруть участь в спортивних заходах. Вони проходять в рамках «Всеукраїнського олімпійського дня». У зв'язку з карантинними обмеженнями в цьому році свято спорту і здорового способу життя пройде в онлайн-форматі.

Так, Національний олімпійський комітет України, Управління молоді та спорту Маріуполя і M • Sport запрошує кожного маріупольця взяти участь в онлайн-естафеті. Вона пройде з 1 по 19 червня в рамках «Олімпійського дня - 2020».

«Щоб взяти участь, потрібно зняти відео довжиною в 30-40 секунд. На ньому виконати вправу по улюбленому виду спорту. Далі символічно передати предмет, який характеризує цей спорт, іншому учаснику. Останнього потрібно відзначити в самому відео або в його описі, і опублікувати на своїй сторінці Фейсбук або Інстаграм», - розповів начальник відділу навчально-спортивної та фізкультурно-оздоровчої роботи Георгій Федоренко.

Замість відео можна зробити і фотографію, додавши в кадр зображення олімпійських кілець або написи. Щотижня, за допомогою програми Random, між учасниками будуть розігрувати подарунки НОК України. Обов'язкова умова - відкритий доступ до аккаунту.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.