Новини

Назад

«Охайне місто»: маріупольці працевлаштовуються на комунальні підприємства

20 травня 2020, 09:25
656
Суспільство, Житлово-комунальне господарство

В рамках програми «Охайне місто» для маріупольців вже відкриті нові вакансії. Так, співробітників набирають в комунальні підприємства «Маріупольавтодор», «Зеленбуд», МТТУ. В рамках даної програми в Маріуполі створюють нові робочі місця.

Серед перших маріупольців, які працевлаштувалися за даною програмою - Олександр Євдокимов. У березні чоловік залишився без роботи. Знайти роботу під час карантину було важко, тому Олександр звернувся до Маріупольського міського центру зайнятості.

З середини квітня фахівці центру активізували роботу з пошуку працівників для проєкту «Охайне місто». Чоловік зацікавився перспективою працевлаштування за новою програмою: «Пропозиція мене зацікавила, оскільки вона була вигідною. Запропонували гідну заробітну плату. Крім того, робота на комунальному підприємстві – це стабільність та соціальні гарантії».

В рамках проєкту чоловік виконуватиме роботи з укладання плитки, асфальтування, миття та фарбування павільйонів. Саме руками Олександра та його колег, наступні пів року будуть створюватися умови для комфортного проводження часу містян у парках та скверах, можливості для подорожей містом новими асфальтованими дорогами.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.