Новини

Назад

«Міськводоканал» посилено контролює якість води в Маріуполі

16 квітня 2020, 09:49
701
Екологія, Житлово-комунальне господарство

У Маріуполі посилили заходи з контролю якості питної води. Також щогодини проводять аналіз каналізаційних стоків. Дані заходи виконує комунальне підприємство «Маріупольське ВУ ВКГ». Основна мета - не допустити поширення коронавірусної інфекції.

Також «Міськводоканал» посилив контроль за системами водопостачання та водовідведення. Зараз збільшено кількість щоденних відборів проб з мереж централізованого водопостачання та стічних вод.

Тільки з 9 по 15 квітня було відібрано понад 80 проб води та проведено відбір очищених стічних вод на скиді в Азовське море. Відхилень за санітарно-хімічними та мікробіологічними показниками не виявлено.

«З 18 березня двічі на день проводиться аналіз питної води. Контроль за каналізаційними стоками здійснюється щогодини», - зазначив перший заступник міського голови Михайло Когут.

Нагадаємо, що відповідно до карантинних заходів, в місті проводиться щоденна санітарна обробка вулиць, під'їздів та сміттєвих контейнерів. У день дезінфікують близько 5 тисяч під'їздів, 1,5 тисячі сміттєвих контейнерів і понад 300 км доріг і тротуарів.

Читайте також наші новини в Facebook та Telegram.