Новини

Назад

«Мій кращий друг – безпечний рух»: у Маріуполі визначили переможців конкурсу малюнків

23 січня 2020, 16:11
603
Суспільство

У методично-консалтинговому центрі відбулося привітання переможців дитячого конкурсу малюнків «Мій кращий друг – безпечний рух». Найкращі свої роботи презентували учні 1-4 та 5-7 класів.

Мета конкурсу полягала у привертанні уваги суспільства до проблем безпеки дорожнього руху, формування у дітей безпечних навичок поведінки на вулично-дорожній мережі. В цьому році географія проведення конкурсу вийшла за межі Маріуполя та Донецької області. Як результат, майже 450 малюнків від школярів Маріуполя, Бахмута, Костянтинівки, Слов’янська, Бердянська надійшли на адресу організаційного комітету. Тепер частина малюнків розміщена в Управлінні патрульної поліції Донецької області.

Кожен з переможців отримав цікаві іміджеві подарунки від оргкомітету конкурсу. Лауреатів привітала методист центру Алла Качура: «Такі заходи допомагають виховати свідоме ставлення дітей до виконання правил дорожнього руху. Крім того, вони розвивають творчі можливості хлопчиків та дівчат».

Конкурс «Мій кращий друг – безпечний рух» проходить за ініціативи ректора Донецького юридичного інституту, при підтримці Управління патрульної поліції у Донецькій області, Міського методично-консалтингового Центру.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.