Новини

Назад

«Ми зробимо все, що необхідно  для того, щоб пенсія автоматично почала зростати», - Володимир Гройсман про пенсійну реформу

12 січня 2018, 16:34
561
Суспільство

Під час зустрічі з ветеранами металургійного комбінату "Азовсталь" Прем'єр відповів на їхні запитання. Найбільше маріупольців хвилювала пенсійна реформа України. Володимир Гройсман зазначив, що перерахунок пенсій - це тільки початок шляху.

«Сьогодні залишається завданням для нас – підвищити пенсію тим, хто мав великий стаж роботи, але невелику заробітну плату. Ми в 2019 році цю проблему рішимо. Ми зробимо все, що необхідно  для того, щоб пенсія автоматично почала зростати», - пояснив Володимир Гройсман.

Глава Уряду також відповів на питання, що стосуються розвитку охорони здоров'я, економіки, соціальних виплат, поліпшення житлового фонду  тощо.  Він зазначив, що всі озвучені проблеми будуть почуті та вкладені в порядок денний роботи уряду.

На завершення Володимир Гройман подякував ветеранів за зустріч. В рамках візиту він відвідає КПВВ «Гнутове», щоб подивитися, в яких умовах люди перетинають лінію розмежування, а також подивиться на хід ремонту обласної лікарні в Маріуполі.