Новини

Назад

«Ми залишаємося тут для вас»: маріупольські медики приєдналися до всеукраїнського флешмобу

20 березня 2020, 16:28
1480
Суспільство, Медицина

Маріупольські медпрацівники присусідилися до всеукраїнського флешмобу. Основна ідея - закликати кожного українця залишатися вдома під час карантину. Фотографію з постерами в руках опублікували в соціальних мережах маріупольські медики. Однією з учасників флешмобу стала головний лікар МТМО здоров'я дитини і жінки Наталія Сидоренко.

«Ми закликаємо маріупольців, заради нашої з вами безпеки, дотримуватися карантинний режим. Адже тільки так ми зможемо об'єднатися і не допустити поширення захворювання. Наші колеги з ентузіазмом сприйняли ініціативу. Зараз незвичайний для всіх період, але саме лікарям і медсестрам підтримка сьогодні потрібна, як ніколи », - підкреслила вона.

На фото медеперсонал в операційній з постером в руках. На ньому проста, але важлива для всіх нас напис - «Ми залишаємося тут для вас. Ви залишаєтеся вдома для нас».

Ми також закликаємо всіх берегти себе і своїх близьких, дотримуватися заходів безпеки і не виходити без нагальної потреби з дому. Так, ми говоримо сьогодні нашим медсестрам і лікарям - спасибі!

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.