Новини

Назад

«Маріупольтепломережа» продовжує планові заміни теплотрас

16 березня 2020, 10:06
424
Житлово-комунальне господарство

Співробітники ККП «Маріупольтепломережа» завершили роботи по заміні теплових мереж в Лівобережному районі. Так, провели заміну комунікацій школи №40, за адресою вул. Володимирська, 27. Всього встановили 113 м нових труб діаметром 89 мм.

«З урахуванням температури, а також частих поривів на цій ділянці теплотраси, планові роботи на 2020 рік провели для запобігання виникненню аварійних ситуацій та безперебійної подачі тепла в шкільні приміщення», - зазначив директор підприємства Дмитро Мірошниченко.

Зараз фахівці ККП "Маріупольтепломережа" продовжують проводити заміну зовнішніх теплових мереж в Приморському районі. Планується заміна 235 м труби діаметром 133 мм, ізоляція труб і підготовка до благоустрою дитячого майданчика. Варто відзначити, на всіх локаціях працівники комунального підприємства виконують теплоізоляцію мереж, застосовуючи енергозберігаючі матеріали. Це дозволить зменшити тепловтрати, продовжити термін експлуатації мереж і підвищити надійність теплопостачання об'єктів.

Також тривають роботи з відновлення асфальтового покриття після ремонтів. Асфальтовий завод ККП «Маріупольавтодор» виділив на їх проведення близько п'яти тонн асфальту. Укладання справили за адресами вул. Єдності, 55 і вул. Італійська, 119.

За поточний тиждень відновлено шлаком близько 140 м2 доріг і тротуарів та встановлено 35 м бордюрів за наступними адресами: пр. Нахімова, 134, вул. Гранітна, 144, б. Шевченко, 274, вул. Пашковського, 44, б. Шевченко, 274- вул. Купріна, 77. Роботи по відновленню асфальтового покриття триватимуть.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.