Новини

Назад

«Маріупольтепломережа» продовжує планові роботи з огляду котлів і трубопроводів

22 травня 2020, 14:01
468
Житлово-комунальне господарство

Технічні експерти з промислової безпеки проводять зовнішній і внутрішній огляд котлів. Їх перевіряють на відповідність вимогам до нормативного утримання обладнання котельні. Для безпечної і безаварійної роботи котлів фахівці проводять візуально-оптичний і ультразвуковий контроль. Контролюють відхилення від геометричних розмірів і стоншування товщини стінок труб на поверхні нагрівання котлів.

Для вимірювання товщини стінки труб і визначення зносу металу використовується ультразвуковий товщиномір. Роботи проводяться з метою виявлення дефектів і своєчасного їх усунення. У разі виявлення тенденції до швидкого зносу товщини стінок або вимірювання гранично допустимої товщини, планується проведення позачергового технічного огляду та технічного діагностування обладнання котельної експертною установою.

Технічні експерти з промислової безпеки підприємства «Маріупольтепломережа» вже перевірили 26 котлів. В рамках підготовки до нового опалювального сезону заплановано провести огляд ще 70 котлів відповідно до графіка.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.