Новини

Назад

«Маріуполь 240: фарби доброТи»

22 березня 2018, 15:00
1056
«Маріуполь 240: фарби доброТи»

У Маріуполі працює сотні підприємств, діє тисячі громадських організацій. Маріуполь повен талантами, історичними загадками, прекрасними парками і скверами. Маріуполь славиться великими підприємствами, широкими проспектами, теплим і ласкавим Азовським морем.

У місті живуть тисячі людей самих різних професій і національностей. Нас багато, але всі ми живемо заради добра. Іноді ми цього не помічаємо, але щодня здійснюємо добрі та корисні вчинки. Працюємо, щоб купити своїй дитині потрібний подарунок. Переводимо бабусю через дорогу, поступаємося літнім людям місцем у громадському транспорті. Годуємо бездомних тварин. Ми проявляємо ініціативу й організовуємо суботники, допомагаємо з одягом нужденним.

Це маленькі вчинки, які роблять наш Маріуполь яскравіше, доступніше і, звичайно ж, добріше. Цього року наше місто святкуватиме ювілей - 240-річчя. Цю важливу дату для міста відзначать добрими справами, спрямованими на розвиток інфраструктури, благоустрою та реалізацію соціальних проектів.

У Маріуполі в цьому напрямку вже зроблена колосальна робота. На соціальному терені працює сотні людей - соцпрацівники, волонтери, аніматори та багато інших. Всі вони хочуть зробити наш Маріуполь трішки добрішим, чутливішим і радіснішим.

Саме їм присвячується спецпроект «Маріуполь 240: фарби доброТи». Людям, які живуть місією допомогти самотнім пенсіонерам, дітям з інвалідністю, бездомним тваринам і мріють про мир. Людям, яким не потрібна слава, бо їх вчинок здійснений від чистого серця!

Наші публікації про добрі вчинки ми розфарбуємо в кольори веселки! Адже добро - це тепле, приємне і сонячне почуття, яке заслуговує тільки яскравих емоцій!

Героєм проекту може стати кожен. Ми впевнені, що навіть найскладніші життєві труднощі допоможуть вирішити чуйність, щирість і добрі справи.

Давайте розфарбуємо місто у доброту! Добро – це Ти!