Новини

Назад

«Любов у (не) великому місті»: у Маріуполі пройшов студентський КВН

18 лютого 2020, 09:25
392
Суспільство, Освіта, Культура

У Маріуполі відбувся студентський КВН «Кохання у (не) великому місті». Захід організовано за сприяння управління молоді та спорту Маріупольської міської ради та студентських рад вищих навчальних закладів міста.

За словами начальниці відділу молодіжної політики управління молоді та спорту Лариси Синегуб, свято гумору приурочили до дня закоханих: «Студенти зарядили позитивом і настроєм на цілий день. Такі заходи об'єднують студактіви всіх вузів міста. У Маріуполі створюється осередок проактивного молоді. Молодь готова реалізовувати масштабні проєкти і наповнювати наше місто яскравими подіями».

Суперничали в дотепності студенти Маріупольського державного університету, ДВНЗ «Приазовського державного технічного університету», Донецького юридичного інституту МВС України, Донецького національного медичного університету і Маріупольського коледжу мистецтв.

За традицією КВН змагання почалися з конкурсу «Візитка», під час якого учасники дотепними жартами і слайдами представили свої команди. Після знайомства студенти демонстрували свої таланти в гумористичних замальовках, яскравих музичних номерах і імпровізаціях.

За підсумками КВН «Кохання у (не) великому місті» перемогу здобула команда Маріупольського держуніверситету. Друге місце журі присудило команді «Зайшла не вийшла» Приазовського державного технічного університету, третє місце зайняла команда Маріупольського коледжу мистецтв «Три сокири».

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.