Новини

Назад

«Квітуче місто-2020»: маріупольські ОСББ можуть взяти участь в конкурсі

02 липня 2020, 11:59
525
Суспільство, Житлово-комунальне господарство

У Маріуполі стартує новий сезон щорічного конкурсу «Квітуче місто». Цього року взяти участь в конкурсі пропонують представникам ОСББ. Трьох переможців в цьому сезоні чекають грошові сертифікати на суму від 10 до 20 тис гривень в залежності від зайнятого призового місця. Заявки на участь приймаються протягом п'яти днів з 6 по 10 липня включно.

Як розповідає координатор Вікторія Кошманова, для того, щоб взяти участь в конкурсі необхідно підписатися на сторінку «Метінвест Маріуполь» в Facebook, об'єднати не менше тридцяти однодумців-сусідів з ОСББ та подати заявку на участь в громадську приймальню «Зеленого центру Метінвест».

Учасники повинні будуть своїми силами у дворі сформувати будь-які елементи ландшафтного дизайну з різними зеленими насадженнями. Потім потрібно подати фотозвіт, в який включити ескіз дизайну, а також фотографії двору до і після реалізації ескізу.

Роботи конкурсантів будуть оцінюватися за такими критеріями: оригінальність, відповідність реалізованого проєкту ескізу, використання в оформленні квітів різних сортів і видів, а також додаткових елементів декору. Заробити додаткові бали і збільшити шанс на перемогу в конкурсі можна освітлюючи хід реалізації свого проекту ландшафтного дизайну в Facebook з хештегом #МетинвестМариуполь, #ЗеленыйЦентрМетинвест, #ЗЦМ, #ЦветущийГород, #Метинвест.

Тільки 40 команд-представників ОСББ, які в числі перших подадуть заявки, зможуть стати учасниками «Квітуче місто-2020» і отримають набір посадкового матеріалу для створення конкурсного ландшафтного дизайну.

Конкурс проводиться громадським союзом «Зелений центр Метінвест».

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.