Новини

Назад

«Громадський бюджет»: маріупольці висадили алею іменних дерев

20 грудня 2019, 16:00
701
Громадський бюджет

20 маріупольських сімей, які у 2019 році поповнилися малюками, отримали сертифікати на імені дерева. Серед них - Богдан Форост і Дарина Романова, життя яких було врятовано завдяки добрим серцям Маріуполя та підтримці міської ради.  Сьогодні усі батьки зібралися разом, щоб висадити нову алею. Проєкт «#ТутВарто дарувати дерева» реалізується в рамках програми «Громадський бюджет».

Нова алея з кленів розташувалася біля пологового будинку МТМО здоров'я дитини та жінки. Місце визначили самі маріупольці, проголосувавши на сайті Маріупольської міської ради. З висадкою допомагали співробітники «Зеленбуду». На деревах батьки можуть прикріпити іменні таблички з побажаннями. 

 «Ми сподіваємося, що це стане традицією: в Маріуполі й надалі будуть висаджувати дерева на честь своїх дітей. Вже зараз батьки називають дерева «сімейними» та планують приходити до них на кожне день народження своїх малюків. Вибираючи дерева, ми врахували зимову посадку. Всі саджанці з повністю сформованим корінням. Тому вже навесні вони почнуть зеленіти і радувати маріупольців», - розповіла  начальник відділу розвитку туризму КП «m.EHAB» Вікторія Давва.