Новини

Назад

«Діалог заради мрії»: у Маріуполі обговорили культурні плани на рік

02 березня 2020, 13:59
432
Культура

Команда m.EHUB провела першу відкриту зустріч-обговорення «PROподії міста Марії». Захід відбувся у культурно-туристичному центрі «Вежа». На ньому анонсували календар на 2020 рік.

Серед подій, які планується провести у поточному році - Фестиваль сиру та вина, День Європи, фестиваль бичка GobyFest, День Молоді, MRPL city fest, День Незалежності, День міста, книжкова подія Mariupol Open Book, фестиваль GENERATION HOUSE (Дім поколінь), фестиваль імпровізаційної музики Jazz Bez та Новорічні й Різдвяні свята. За словами організаторів, очікується, що в культурних подіях візьмуть участь більш 100 тисяч осіб.

«Всі ці події об’єднані спільним сенсом: «Діалог заради мрії». Ми говоримо, дослухаймося та мріємо разом задля майбутніх позитивних змін, нововведень, натхнення у нашому місті Марії», - зазначили представники m.EHUB.

Також на зустрічі обговорили співпрацю та зміни у взаємодії з громадою, бізнесом при проведенні масштабних подій. Було запропоновано чотири складові такої комунікації: волонтерство, PR-підтримка, участь в розробці програмного наповнення заходів (культурна та спортивна складова), партнерство (бізнес, участь у ярмарку тощо).

У 2020 році організаційні зустрічі будуть проходити регулярно стосовно кожного заходу.

Читайте также наши новости в Facebook и Telegram.