Медіа

Назад

«Ти серед своїх»: У Маріуполі співали «СКАЙ» та «EPOLETS»

18 вересня 2017, 09:57
2100
Суспільство, Культура

У Маріуполі пройшов музичний фестиваль «Ти серед своїх». Його організаторами виступили Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) спільно з «Країною Мрій».  У рамках заходу на Театральній площі працювали різноманітні майстер-класи, козацьки розваги та пройшов концерт гуртів  «Black Balloon», «EPOLETS» та «СКАЙ».

Музичний фестиваль направлений на підтримку дітей, постраждалих внаслідок конфлікту на Сході України. Його мета – через опитування населення зібрати інформацію стосовно ситуації у регіоні.

Протягом дня маріупольці мали змогу взяти участь у різноманітних розважально-навчальних активностях. Тут проводилися безкоштовні майстер-класи з традиційного та сучасного мистецтва. Працювала й «Козацька фортеця», де містян вчили стріляти з лука та бойовому гопаку. Діти із задоволенням брали участь у козацьких забавах та із захопленням дивилися на показові виступи з козацькою зброєю.

Крім того, малеча з батьками мала змогу ознайомитися з мінною безпекою, а дорослі - виказати свою думку через соціологічне опитування.

У вечері перед містянами виступили «Black Balloon», «EPOLETS» та «СКАЙ». Вони подарували маріупольцям святковий настрій та море незабутніх емоцій. Глядачі співали та танцювали разом зі своїми  улюбленими гуртами, дякуючи їм бурхливими оплесками.

«Ти серед своїх» - гасло музичного фестивалю, яке повністю відповідає духу нашого міста, де проживають більше 60 тисяч переселенців. Вони стали новими маріупольцями, які стали частиною дружньої родини під назвою Маріуполь. Нині він став для них другою домівкою, де вони відчувають підтримку, турботу та увагу.

Черговий музичний фестиваль показав, що Маріуполь – сильне, мирне та перспективне місто. Тут Варто жити!