Новини

Назад

Звернення до депутата: за сприяння депутата міськради Ольги Пікули вирішена санітарна проблема багатоквартирного будинку

13 вересня 2017, 10:36
824
Житлово-комунальне господарство, Діяльність депутатського корпусу

Мешканці будинку №34 на вулиці 9-авіадивізії тривалий час страждали від проблеми - низького напору холодної води в кранах. За їх твердженням, особливо гостро брак води відчувався на верхніх поверхах, в святкові та вихідні дні. Підвищувальний насос є, але він встановлений на сусідньому будинку №32.

«Немає можливості ні помитися, ні попрати. Це пов'язано з тим, що під час будь-яких ремонтних робіт на будинку №32 (пориви, заміна труб, перебої з електрикою) наш будинок в цей час без води», - обурюється голова будинку.

У літній період люди відчули і санітарну проблему: потрібно мити баки, що стоять перед вікнами у будинку, робити прибирання сміттєкамери та під'їздів.

Керівник Маріупольського водоканалу Геннадій Ізюмов роз'яснив жителям, що встановити індивідуальний підвищувальний насос на будинок не є можливим. У разі придбання обладнання самостійно, за власний кошт, воно буде встановлено.

Від імені всіх жителів голова будинку звернулася по допомогу до депутата Маріупольської міськради Ольги Пікули. Вона заручилася підтримкою мерії та попросила провести перевірку всіх фактів та в разі виявлення проблем з подачею або тиском води, вжити заходів до їх усунення.

Це питання розглянули в Департаменті розвитку житлово-комунальної інфраструктури. Результат - підключення окремої лінії та установка підвищувального насоса в підвалі будинку №34. Ольга Пікула розповіла: «По цьому питанню я тримаю руку на пульсі. Проблема вирішена. Наразі людей вже нічого не турбує».