Новини

Назад

Звернення до депутата: Владимир Яковенко організував роботи з очищення проходу до моря для мешканців Слобідки та Гавані

11 вересня 2018, 08:49
796
Діяльність депутатського корпусу

Депутат допоміг жителям вулиці Велика морська вирішити актуальну давню проблему доступу до пляжної зони. Один з проходів був засипаний піском між будинками.

На звернення депутат отримав відповідь Приморської райадміністрації, що питання розглядалося адміністрацією спільно з "Зеленбудом". Було встановлено, що ці території не входять до компетенції підприємства зеленого будівництва, і вони не можуть навести порядок на цій ділянці.

Тоді Володимир Яковенко вирішив підключити до вирішення питання небайдужих до долі міста жителів. Прибрати територію захотіли волонтери, які з радістю допомогли приморчанам ліквідувати пісок.

«Інколи для вирішення питання потрібно задіяти не тільки міські служби, але всі можливі ресурси. Головне - домогтися результату, як у цьому випадку. Приємно, що в нашому місті відгукнулися люди, які готові змінити його на краще, займатися благоустроєм та робити це своїми руками. Спільно нам вдалося досягти мети: і допомогти жителям морських поселків, і навести порядок на пляжі », - зазначив депутат Яковенко.