Новини

Назад

Звернення до депутата: Геннадій Семеніхін посприяв, щоб жінка з інвалідністю оформила субсидію

11 січня 2019, 14:28
662
Діяльність депутатського корпусу

У телефонному режимі до депутата звернулася жінка з проханням розібратися у колізії з документами. Через помилку в паперах їй було відмовлено в наданні субсидії. Геннадій Семеніхін допоміг змінити ситуацію.

Через проблеми зі здоров'ям заявниця ледь пересувається і самостійно прийти на зустріч не змогла. Після прийому, депутат зі своїм помічником відвідали пенсіонерку, щоб з'ясувати суть проблеми та зрозуміти, чим можна допомогти. Складність полягає в тому, що необхідно піти в Центр адмінпослуг, щоб виправили помилку. Звісно, для жінки, яка не може пересуватися - це нездійсненне завдання.

Депутат взяв документи, довідку, яка підтверджує, що жінка не може самостійно пересуватися, заяву й особисто звернувся до Центру. Фахівці обіцяли допомогти, і мобільна бригада відвідає заявницю за місцем мешкання, щоб усунути всі неточності. Після цього депутат пообіцяв розібратися з призначенням субсидії.

Ольга Іванівна, так звуть заявницю, дякує депутатові, який завжди готовий допомогти. «Велика удача, що є люди, готові відгукнутися та зайнятися чужими проблемами», - сказала жінка.