Новини

Назад

Жителі вдячні Вадиму Бойченку за «Затишні двори»

05 вересня 2017, 13:24
995
Суспільство, Житлово-комунальне господарство

Жителі ОСББ «Морське» та «Рута 50» урочисто відкрили свої «Затишні двори». З цією подією їх привітав міський голова Вадим Бойченко. Для маріупольців упорядкована територія стала подарунком.

Для жителів будинків за адресою бул. Морський, 50 та 52 відкриття «Затишних дворів» - справжнє свято. У цей день лавочки та альтанки були прикрашені різнокольоровими кульками та яскравими стрічками, а у дворі грала музика. Зустрічаючи мера, діти читали вірші, в якому щиро дякували за благоустрій подвір’я. Міський голова зауважив, що подяка з вуст маленьких маріупольців – найприємніша. Адже все це робиться на благо дітей – майбутнього Маріуполя.

За словами голів ОСББ Любові Зайчикової та Зінаїди Свірідової, мешканці будинків по бульвару Морський, 50, 52 навіть не могли і мріяти про таку гарну й упорядковано територію. У «Затишних дворах» зробили комфортабельні зони відпочинку, дитячі майданчики, автомобільні стоянки клумби для зелених насаджень та сушки для білизни.  

«Раніше на цьому місці була трава та пішохідні доріжки у неналежному стані. Але зі вступом до об’єднання багатоквартирних будинків ситуація почала змінюватися. Для всіх - це справжнє свято. Тепер разом ми виходимо на суботники та займаємося висадкою квітів, – розповідає Зінаїда Свірідова.

Мер Маріуполя плідно поспілкувався з маріупольцями та відповів на їх хвилюючі запитання щодо транспортної реформи, питань ЖКГ, благоустрою міста та соціального забезпечення. Голови ОСББ  кожному, хто додав зусиль щодо створення «Затишного двора»,  висловили слова подяки у віршованій формі.

Це прекрасний приклад сумісної роботи влади, бізнесу та жителів міста. Ми змінили філософію житлово-комунального господарства, а головне – почали підходити до роботи комплексно. І ви, вступаючи до ОСББ, нам в цьому допомагаєте,
підкреслив звертаючись до мешканців Вадим Бойченко.

По закінченню мер підписав з головами ОСББ Меморандум про співпрацю.