Новини

Назад

Завтра у Маріуполі презентують результати дослідження потенціалу організацій громадянського суспільства

03 квітня 2019, 15:42
731
Суспільство, Оголошення

4 квітня об 11:00 у будівлі Маріупольської міської ради за адресою вул. Митрополитська, 39 будуть представлені результати дослідження потенціалу організацій громадянського суспільства в п’яти містах – Маріуполі, Чернівцях, Житомирі, Червонограді та Нікополі. Дослідження проведено благодійним фондом «Творчий центр ТЦК» в рамках проекту «Міста Доброчесності» Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні (EUACI) наприкінці 2018 року.

На презентації дослідження будуть представлені основні результати оцінки потенціалу місцевих організацій громадянського суспільства та обговорять їх з представниками органів місцевої влади й представниками громадськості. Крім того, під час презентаціїбуде представлений конкурс малих грантів від Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні. Його мета - підтримати у Маріуполі проекти, спрямовані на моніторинг діяльності місцевого самоврядування, реалізацію принципів прозорості і підзвітності у місцевому самоврядуванні, залучення молоді до пошуку інноваційних методів боротьби і запобігання корупції.

Нагадаємо, що Маріуполь увійшов до п'ятірки міст, в яких буде реалізовуватися Програма «Антикорупційна ініціатива Європейського Союзу в Україні» (EUACI). Цей проект сприятиме переформуванню відносин між органами місцевого самоврядування, громадянами та бізнесом шляхом встановлення більш ефективних процедур і процесів з метою підвищення підзвітності та відповідальності всіх сторін.