Новини

Назад

Затверджено проект реконструкції плавального басейну «Нептун»

22 жовтня 2018, 16:47
1067
Засідання виконавчого комітету

В ході засідання виконавчого комітету затвердили робочий проект «Реконструкції з благоустроєм плавального басейну« Нептун ». Він включає себе заміну зовнішніх і внутрішніх комунікацій, ремонт приміщень та фасаду будівлі з благоустрій прилеглої території. Розрахований проект на 16 місяців. Його вартість 90 млн 153 тис. грн.

Ми в повному обсязі підготували дану ініціативу. Розробили технічну документацію. Тепер подаємо її в Державний фонд регіонального розвитку та Фонд соціально-економічного розвитку регіонів. Цей проект став можливий і завдяки нашому партнеру - футбольному клубу «Шахтар», який наповнює бюджет міста через свої податки. Упевнений, цей проект буде реалізований в рамках нашої спортивної стратегії
зазначив міський голова Вадим Бойченко.

Проект передбачає чотири черги. Перша включає в себе - утеплення фасаду, заміну вікон, вхідних групи. Друга - заміну внутрішніх інженерних мереж. Третя - посилення конструкції будівлі, пристрій внутрішньої обробки приміщення, установку систем сигналізації та гучного зв'язку, а також ліфтового обладнання для маломобільних груп населення. Четверта - включає роботи по заміні зовнішнього освітлення на площі Незалежності, поливального водоводу, систем водовідведення, благоустрій територій та встановлення малих архітектурних форм.