Новини

Назад

"Затишний двір": З 1 серпня відновився прийом заявок від ОСББ

02 серпня 2017, 09:00
1054

З 1 серпня Фонд розвитку Маріуполя відновив прийом заявок на участь у програмі «Затишний двір» від всіх ОСББ міста.

Таке рішення прийнято 29 липня на позачергових загальних зборах членів ГО «Фонд розвитку Маріуполя», яке відбулося з ініціативи керівника Фонду Юрія Кампова в зв'язку з численними проханнями, які надходять в ФРМ і муніципалітет від співвласників багатоквартирних будинків.

«На першому етапі далеко не всі ОСББ змогли взяти участь у проекті. А люди хочуть, щоб і в їхньому дворі з'явилися затишні альтанки, дитячі майданчики і упорядковані доріжки. Ми не можемо обмежувати інтереси городян і повинні враховувати їх прагнення та бажання створити красу і привести в порядок прибудинкові території », - сказав Юрій Кампов.

На сьогодні в Маріуполі офіційно зареєстровано 395 ОСББ. Спочатку на участь у програмі «Затишний двір» були подані заявки від 171 ОСББ. Тепер і інші ОСББ Маріуполя зможуть приєднатися до проекту. Для цього достатньо голові ОСББ прийти до Фонду розвитку Маріуполя (пров. Нахімова, 6) та заповнити заявку на участь в програмі. При собі необхідно мати копію виписки з Єдиного Державного Реєстру та паспорт керівника ОСББ.

Важливий момент - заявки приймаються до кінця поточного року. Реалізується проект «Затишний двір» поетапно, виходячи їх фінансових можливостей Фонду.

Нагадаємо, стартував проект в 2016 році. На даний момент роботи виконані або ведуться в 136 ОСББ.