Новини

Назад

За тиждень «Міськсвітло» замінило 158 ламп, а «Зеленбуд» провів покіс 100 гектарів газонів

20 липня 2021, 14:00
452
Житлово-комунальне господарство

Щодня працівники комунальних підприємств усувають аварійні ситуації, прибирають дороги і тротуари, поливають клумби. Це та багато іншого робиться для того, щоб Маріуполь був комфортним і гарним.

Так, минулого тижня «Водоканал» виконав комплекс робіт на проспекті Будівельників. Житлові будинки були підключені до нового трубопроводу. Вулицею Блажевича відновили асфальт після проведення ремонтних робіт.

У цей період МКП зеленого будівництва готувалося до проведення масових заходів до Дня металурга і гірника. Роботою були охоплені головні локації свята - парк Веселка, площа Свободи і Театральна площа.

На територіях пофарбували лавочки, прибрали сухостій та сміття. Також по місту проведені: обрізка дерев, покіс понад 100 Га газонів, полив близько 260 км центральних автодоріг міста.

Працівники «Міськсвітла» провели монтаж електромереж на пр. Новосибірському, провулку Саврасова, вул. Зелінського, 96, на території садової спільноти «Чайка» і лікарні №9. На місцях встановлені світлодіодні світильники. Всього за тиждень замінено 158 ламп, відремонтовано 33 світильника і 100 м повітряної лінії.