Новини

Назад

З початку року в Маріуполі провели майже 400 рейдів по торгових об'єктах

12 грудня 2019, 14:08
483
Суспільство

Департамент з питань безпеки та протидії корупції спільно з районними адміністраціями та правоохоронними органами регулярно проводять рейди з перевірки підакцизної групи товарів. Так, з початку поточного року в Маріуполі було проведено 384 рейди.

В ході рейдів були виявлені торгові об'єкти, в яких продаж тютюнових виробів та лікеро-горілчаної продукції здійснювалася без наявності відповідних дозвільних документів та ліцензії.

Всього було перевірено майже 670 торгових об'єктів. За результатами заходів представниками департаменту, районів та поліцією було вилучено понад п'ять тисяч пляшок алкогольної продукції і понад три тисячі пачок сигарет. Утилізовано понад три з половиною тисяч літрів сурогату. Загальна сума утилізованої та вилученої продукції склала понад 630 тисяч грн. За всіма фактами виявлених правопорушень було складено 420 адміністративних протоколів.

Також проводиться інформаційно-роз'яснювальна робота з власниками торгових точок щодо дотримання заборони на продаж алкогольних напоїв військовослужбовцям. Департамент з питань безпеки та протидії корупції нагадує, що на території міста продаж алкогольних і слабоалкогольних напоїв військовослужбовцям, в нічний час (з 22:00 до 08:00) заборонено.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.